Gallery

About This Project

Client: 
JEFFCO Public Schools 
Location: 
Arvada, Colorado 
Cost: 
$5,700,000.00 
Size: 
112,500 sq. ft. 
Date completed: 
2000 

The addition of six Institutional Suites necessitated a complete remodel of the classroom wings. The scope of work also included re-alignment of the circulation system to allow for better utilization of space and to reinforce a more direct and obvious way to navigate through the school. The new corridor layout allows the relocation and consolidation of a larger Administration Suite, while allowing for the expansion of the Library Information Center (LIC). The Main Entrance received a face-lift and incorporated a new landscaped entry courtyard, featuring an existing 24" diameter Elm tree, a new all-glass bay window in the east wall of the LIC, and three new windows in the south wall of the cafeteria, facing the new courtyard.